НОВИНИ

F-Wentylacji-2019-1280x5002-1

11.02.2019

KAISAI на Форум Вентилация – Шоурум Климатизация 2019
 

KAISAI има удоволствието да Ви покани да посетите 17-тото издание на индустриалното изложение “Форум Вентилация – Шоурум Климатизация”, което ще се проведе на 5 и 6 март във Варшава в Global EXPO център на ул. Модлинска.
Посетителите, присъстващи на форума, ще имат възможността да се запознаят с най-новото продуктово портфолио на KAISAI, което включва климатично оборудване за битови и търговски цели, както и отоплителни и вентилационни устройства. Уредите на KAISAI, изложени на щанда, ще включват стенен климатик от водещата серия FLY – модел, който работи с хладилен агент R32 и е снабден с Wi-Fi модул, термопомпа въздух-вода KAISAI ECO HOME (KEH)  и въздушна завеса KAISAI Platinum NEW.

Международният търговски панаир за вентилационни, климатични и охлаждащи технологии „Форум Вентилация – Шоурум Климатизация“, организиран от Полската асоциация за вентилация, е най-голямото индустриално събитие в Полша. Тазгодишното издание на търговския панаир ще се проведе на ново място – в панаирния и конгресен център Global Expo, намиращ се във варшавския квартал Еран, на ул. Модлинска 6D.

За повече информация: http://www.forumwentylacja.pl/.

КАНИМ ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ, БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ И ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ИНДУСТРИЯТА ДА ПОСЕТЯТ ЩАНДА НА KAISAI!