НОВИНИ

1280x500-1

14.02.2018

KAISAI на изложението MCE 2018 в Милано

KAISAI ще дебютира на международното изложение „Mostra Convegno Expocomfort“ (MCE). От 13 до 16 март в Милано специалисти от 55 държави ще могат да се запознаят с най-новата гама решения за климатизация на компанията, които ще бъдат представени на 41-то издание на изложението. Присъствието на KAISAI в изложението е резултат от новата стратегия на компанията, която предвижда засилване на експортните дейности, включително навлизането на нови перспективни пазари.

Mostra Convegno Expocomfort (MCE) в Милано е едно от най-големите и най-важните събития в ОВК индустрията. Изложението е разделено на пет основни зали, посветени на климатизация и вентилация, водни системи, отоплителни системи, автоматичен контрол и възобновяема енергия. Събитието се провежда на всеки две години и събира над 2 хиляди изложители от цял свят, включително десетки от Полша. Посетителите са почти 160 хиляди души от 55 държави, предимно специалисти от индустрията, инженери, монтажни специалисти, търговски представители.

Компанията ще присъства за първи път в Милано, като представи най-новите решения от марката KAISAI в климатичната индустрия.

Щандът на KAISAI ще включва водещи климатични продукти за дома и бизнеса, както и най-новият стенен модел KAISAI FLY, който първи от гамата използва хладилен агент R32. KAISAI ще покаже и новата въздушна завеса PLATINUM с DC мотор, климатична система FOCUS с вграден WiFi модул, серия ECO, преносими климатични системи KPC и KPPD с функция за отопление и термопомпен бойлер въздух-вода за отопление на битова топла вода.

– Присъстваме за първи път като изложител на Mostra Convegno Expocomfort, но това събитие допълва нашата карта от ключови събития, които са включени в новата стратегия на компанията за засилване на бизнес дейностите на международната сцена – казва Ева Пилрска, Ръководител на отдел „Маркетинг и реклама“ и добавя: – Опитът от AHR Expo в Лас Вегас и Чикаго и фактът, че нашите продукти предизвикват интерес в редица партньори, потвърдиха нашето убеждение, че изложението като форма на директна промоция е много ефективен и ценен инструмент, подпомагащ представянето на нови марки климатични системи на силно конкурентни външни пазари.

41-ото издание на панаира Mostra Convegno Expocomfort (MCE 2018) ще се проведе в изложбения център Fiera Milano от 13 до 16 март. Щандът на климатичните и вентилационни решения на KAISAI ще бъде разположен в зала 24 и ще бъде обозначен с номер S11T12. Добре дошли сте да ни посетите!