НОВИНИ

nastronekaisai-1

18.09.2018

Премиера на KAISAI на изложението Chillventa 2018

В периода 16-18 октомври 2018 KAISAI ще вземе участие в едно от най-големите търговски изложения в ОВК индустрията – CHILLVENTA, в Нюрнберг. Присъствието на това престижно събитие е тясно свързано със стратегията на компанията да разшири участието си на чужди пазари и да достигне до повече потребители.

Търговското изложение CHILLVENTA стартира през 2008 г. и се организира на всеки две години, като днес то е едно от най-важните събития в световен мащаб в сектора на охлаждането, климатизацията, вентилацията и термопомпите. По време на 3-те дни от изложението, специалисти от 50 държави ще представят технологични иновации в 7-те изложбени зали в Нюрнберг. Освен това, посетителите ще имат възможност да научат повече за текущите тенденции и иновации в индустрията по време на специално организирани тематични конференции.
Представянето на марката KAISAI ще включва водещи климатични системи от сериите за дома и за малкия бизнес, начело с новия модел стенен климатик KAISAI FLY – първият продукт на марката, използващ хладилен агент R32. KAISAI ще покаже също така новата въздушна завеса PLATINUM NEW с мотор с постоянен ток, стенен климатик FOCUS със стандартна WiFi функция, уреди от серия ECO, преносими климатици KPC и KPPD с отоплителна функция и термопомпа въздух – вода за подгряване на битова гореща вода.

„Започваме сътрудничество с международни партньори, като се грижим за осигуряването на бизнес отношения от най-високо ниво. Всички чуждестранни партньори могат да разчитат на индивидуален подход и цялостно обслужване, включително логистична, финансова и техническа поддръжка“ – каза Войчех Билалас, главен изпълнителен директор на KAISAI EUROPE, като добави: „Убедени сме, че участието в това събитие и атрактивната форма на представяне на нашата марка ще допринесат за повишаване на осведомеността за компанията като значим участник в ОВК индустрията и динамично развиваща се организация.“

Седмото издание на изложението CHILLVENTA ще се проведе между 16 и 18 октомври в изложбения център в Нюрнберг – NürnbergMesse. Щандът с климатични системи KAISAI ще бъде разположена в зала 4А обозначен с номер 4A-305.

Ще се радваме да ви видим там!