НОВИНИ

R32wwwANG_pop

09.07.2018

Нови климатични системи KAISAI с хладилен агент R32

Продуктовата гама на KAISAI ще включва нови климатични системи, които използват екологичен хладилен агент R32. Водещият модел от продуктовото портфолио за тази година е енергоспестяващият стенен климатик KAISAI FLY.

KAISAI FLY, с новия хладилен агент R32 и клас на енергийна ефективност A ++, разполага с изключително елегантен преден панел, който го прави подходящ за всякакъв тип помещения за дома или бизнеса. Уредът работи безпрепятствено дори при ниски външни температури и осигурява надеждно отопление при външна температура до -25°C. Подобно на всички други стенни климатици на KAISAI, моделът FLY е оборудван с вграден Wi-Fi модул, който позволява да го управлявате отвсякъде по света. Многофункционалното безжично дистанционно управление позволява да използвате три допълнителни функции на устройството: самопочистване на изпарителя, поддържане на температура 8°C и температурен датчик.

Друго ново допълнение към серията KAISAI са тънкопрофилните канални климатични системи, които се характеризират с външно статично налягане от 160 Ра – което е по-високо от стандартните модели – като същевременно гарантират ниско ниво на шум. Тези уреди са с по-малка височина от стандартните модели и следователно могат да бъдат монтирани в окачен таван. Благодарение на съвременната технология, уредите автоматично регулират статичното налягане и поддържат постоянен дебит на въздуха.

Портфолиото на марка KAISAI ще включва и стандартни подови и таванни модели, както и касетъчни климатици от серията Super Slim, които от тази година ще използват хладилен агент R32.

Подробна информация за климатиците KAISAI можете да намерите в новия каталог на KAISAI 2018/2019.