НОВИНИ

cennik_300x300

07.08.2019

нова ценова листа на KAISAI за сезон 2019/20

На 1-ви април, KAISAI обяви нова ценова листа на системите за отопление, климатизация и вентилация за сезон 2019/2020. Най-новият каталог съчетава функцията на продуктов каталог и ценова листа за всички уреди на марката KAISAI.

Новата ценова листа в комбинация с продуктовия каталог е преглед на продуктовата гама на KAISAI, представена в модерна и визуално привлекателна форма, включваща множество визуализации и полезни технически данни. Този каталог с двойна цел е адресирана както до бизнес партньори, така и към отделни клиенти. Включва описания на телата и системите, технически параметри, функции и приложения, както и каталожни цени.

Продуктите, представени в каталога, отразяват най-новите технологични решения в сектора на ОВК, като се вземат предвид приложимите стандарти и разпоредби на Директивата за екодизайна (ErP). Представените в каталога сплит системи използват изключително екологичен хладилен агент R32. Сред новите продукти, особено интересни са две версии на преносими климатици: KPC и KPPD, които използват иновативния хладилен агент R290.

Тази нова серия оборудване допълва философията и мотото на Klima-Therm Group: „We Care about Air“. Фокусът на компанията е грижата за естествената среда, качеството на въздуха и комфорта и безопасността на потребителите на климатични системи.