НОВИНИ

Kaisai_www_news_gold_en

13.10.2017

Нови модели въздушни завеси KAISAI GOLD

Компанията FG Poland разширява продуктовия си каталог като добавя два нови модела към най-популярната серия въздушни завеси KAISAI GOLD.

В отговор на пазарното търсене, в каталога на KAISAI ще бъдат представени два нови модела въздушна завеса с електрически нагревател GOLD . Първият модел с ширина 100 см е оборудван с двустепенен електрически нагревател с максимална мощност 3,5 кВт и е снабден с 230V напрежение. Вторият модел се отличава с нови размери, ширината му е 120 см, което често пасва на отворите на вратите в много търговски обекти.

Новите завеси, както и цялата серия GOLD, се контролират чрез безжично дистанционно управление, което позволява регулиране скоростта на вентилатора и отоплителната мощност. Всички функции на контролера могат да се изпълняват и от контролния панел върху корпуса на завесата.

В резултат от разширяването на каталога, линията въздушни завеси KAISAI GOLD включва осем модела, включително уреди с електрически нагревател в четири размера и допълнителна версия, снабдена с 230V.

Освен серията GOLD, в каталога с въздушни завеси KAISAI, можете да намерите и устройства от сериите SILVER и PLATINUM, които се отличават с изключителни технически параметри, лесен монтаж, високо качество, като същевременно се предлагат на конкурентна цена.

Вижте въздушните завеси KAISAI GOLD с електрически нагревател!