НОВИНИ

pompa-en2-1

20.08.2018

Нови термопомпи ECO HOME от KAISAI

Продуктовата гама на KAISAI вече включва новите сплит термпомпи въздух-вода ECO HOME. Елегантният дизайн и тихата работа ги правят подходящи отоплителни системи както за еднофамилни жилища, така и за търговски и сервизни цели.

Термопомпите KAISAI ECO HOME за мултифункционални сплит системи  за отопление и охлаждане на сгради, както и за производство на битова гореща вода (БГВ). Помпата е снабдена с инверторен компресор и електрически нагревател които позволяват на уреда да работи ефективно дори при ниска външна температура. Отличната енергоефективност на термопомпите ECO HOME се потвърждава от високият й коефициент на преобразуване COP до 4.5 и енергиен клас A++.

Благодарение на изключителните работни параметри, термопомпата ECO HOME е подходящя за повечето Европейски държави, както за подово отопление, така и за отопление с радиатори и вентилаторни конвектори. Значително предимство е широкият работен диапазон и работа при външна температура от -20 до 45°C. Важен фактор е температурата на доставяната вода към отоплителната система, която в режим охлаждане стига до минимум 7°C, а в режим отопление до максимум 55°C. В допълнение, електронното управление поддържа следните функции: ваканция, тих режим, управление на слънчевия колектор и дезинфекция на бойлера.

Термопомпите KAISAI ECO HOME са достъпни в 4 мощностни модела – 8, 10, 12 и 14 kW, като моделите 12 и 14 kW са 3-фазни. Цялата гама термопомпи на KAISAI са представени в новия каталог.