НОВИНИ

1040x812_EN

07.05.2020

KAISAI спечели конкурс за лидер в монтажа

Журито на конкурса за 2020 г. награди марката KAISAI с престижна награда в областта на околната среда, отличавайки последната серия климатици KAISAI One. От гледна точка на всички дейности, извършени с цел създаване на марката Klima-Therm Group, наградата, получена в категорията „Маркетинг и развитие на пазара“, може да се разглежда и като коронна статуетка.

Идеята за състезанието „Lider Instalacji“, което се провежда на всеки две години, дойде от Група Medium и редакторите на списание „Rynek Instalacyjny“. Жури, съставено от независими експерти – представители на университети, индустриални институции и потребителски организации, оценява продуктите, представени на конкурса, по отношение на тяхната иновативност и екологични решения, както и техните маркетингови дейности и популяризиране на съвременните технологии. Церемонията по връчване на статуетките на победителите в тазгодишното издание на състезанието ще се състои на „Targi Instalacje“ (Панаир на инсталациите) в Познан, който се планира да се проведе между 18 и 19 ноември 2020 г.

В категорията „Вентилация и климатизация“ статуетката „Лидер на инсталация 2020“ бе присъдена на стенния климатик Kaisai ONE (KRX) – енергийно ефективно устройство, съчетаващо високи експлоатационни параметри и модерен дизайн с изключително лесна инсталация, поддръжка и почистване. Новият дизайн на климатика и оптимизираното разположение на отделните компоненти вътре в уреда спестяват време по време на инсталацията и ежедневната работа. Освен това, благодарение на използването на модерна технология и хладилен агент R32, климатикът може да работи при много широк диапазон от външни температури. KAISAI One също така осигурява висок комфорт при употреба, който се осигурява от модерно безжично дистанционно управление и WiFi функция за управление на устройството с помощта на вашия мобилен телефон или таблет.

Наградата, присъдена за продукта, беше придружена и от статуетка, присъдена в категорията „Маркетинг и развитие на пазара на компанията“, може да се разглежда като специално коронно постижение по отношение на всички дейности, свързани с имиджа и продажбите, изпълнявани от Klima -Therm Group, като признание за изграждането на силна водеща марка на пазара на ОВК.