НОВИНИ

2

19.03.2020

KAISAI на изложението MCE 2020 в милано

42-ото издание на Международния панаир на MCE Mostra Convegno Expocomfort ще се проведе от 8 до 11 септември 2020 г. в най-съвременния изложбен център Rho в Милано. По време на най-големия и престижен панаир в света, посветен на водоснабдяването, отоплението и санитарните системи и на вентилационните и климатичните системи, Klima-Therm Group ще присъства за втори път, за да покаже най-новата си гама от решения за климатизация и вентилация , включени в портфолиото на марката KAISAI.

Mostra Convegno Expocomfort (MCE) е едно от най-големите и важни събития в цялата ОВК индустрия. Панаирът се провежда през две години и е неизменно популярен сред търговците в индустрията от цял свят. Панаирът е разделен на пет основни изложения, посветени съответно на климатизация и вентилация, водоснабдяване, отопление, автоматизация и системи за възобновяема енергия. Повече от 2000 изложители от близо 60 държави, включително няколко десетки компании от Полша, ще представят своите иновативни решения.

По време на четиридневното събитие в Милано, всички посетители на щанда на Klima-Therm Group, заемащи близо 70 квадратни метра пространство, ще имат възможност да се запознаят с най-новата гама решения за климатизация и вентилация с марката KAISAI.

Като част от изложението на марката KAISAI, ще представим най-новите решения в обхвата на климатичната техника от жилищния и леко-индустриален сегмент. Новостите, представени на щанда, ще включват стенният климатик от серия ONE, съчетаващ модерен дизайн и изключителна простота на инсталиране и работа, както и други стенни климатици, работещи с хладилния агент R32 и с вградената WiFi функция – от серията FLY и ECO. В допълнение, KAISAI ще представи нов модел подов климатик KFS, мобилните климатици KPPD и KPC, въздушната завеса Platinum New и термопомпите въздух / вода KHC и KEH от серията Eco Home.

Групата Klima-Therm  вече за втори път ще се представи на Mostra Convegno Expocomfort (MCE 2020). Опитът, натрупан по време на предишното издание, но най-вече големият интерес към нашите продукти, засили убеждението ни, че присъствието на такова престижно изложение ще допринесе както за утвърждаване на разпознаваемостта на компанията, така и за увеличаване на динамиката на експортните ни продажби – казва Ева Пиларска , Маркетинг и PR директор в Klima-Therm Group.

42-тото издание на MCE 2020 ще се проведе от 8 до 11 септември в изложбения център Fiera Milano. Щандът, показващ решенията за климатизация и вентилация от каталогът на KAISAI, ще бъде разположен в зала 13 и обозначен като L01 M02 – ДОБРЕ ДОШЛИ СТЕ ДА НИ ПОСЕТИТЕ!