НОВИНИ

Targi-ISH-2000x1047-KS-EN-1-1

12.02.2019

KAISAI на изложението ISH 2019 във Франкфурт

Изложението ISH – едно от най-големите международни събития в ОВК индустрията, ще се проведе във Франкфурт в средата на март. Марката KAISAI ще дебютира като представи модерните си решения за климатизация.

Изложението насочено към индустрията за климатизация, вентилация, отопление и водни системи се организира на всеки 2 години. Презентациите в сегмента ще включват екологични и енергоспестяващи системи за отопление и климатизация на сгради, осигуряващи използването на възобновяема енергия. Акцент ще бъде поставен и върху вентилационните системи на сградите и въпросите за качеството на външния въздух.

Портфолиото от устройства KAISAI, изложени по време на събитието ISH, ще включва водещи климатични системи от битовия и професионален сегменти, по-специално стенният модел климатик KAISAI FLY, работещ с новият екологично чиста хладилен агент R32 и предлагащ вградена WiFi връзка. Наред с другите си продукти, KAISAI ще представи модерно проектираната въздушна завеса PLATINUM NEW с DC мотор, както и високостенните климатици от серия ECO, преносими климатици KPC и KPPD, използващи хладилен агент R-290 с функция за отопление, както и два модела иновативни термопомпи – KAISAI ECO HOME и KHP.

„Изложението ISH е поредното международно изложбено събитие през последните две години, в което KAISAI ще има удоволствието да участва като изложител” – казва Войчех Бялас, председател на управителния съвет на KAISAI EUROPE, който добавя: „Убедени сме, че присъствието ни на това събитие, както и атрактивната форма на представяне на продуктите ни, ще допринесе за засилване разпознаваемостта на марката KAISAI на чуждестранните пазари, което впоследствие ще се отрази в по-нататъшния, динамичен растеж на експортните дейности и нашето мото „мисли глобално, действал локално“ ще ни позволи да засилим отношенията си с бизнес партньорите“.

54-ото издание на изложението ISH 2019 ще се проведе от 11 до 15 март във Франкфурт на Майн. Тази година събитието ще продължи цели 5 дни, поради което посетителите ще имат възможност да получат по-добър поглед върху богатото продуктово разнообразие на изложители от цял свят. Щандът с климатични решения на марката KAISAI ще бъде разположена в зала 8 и обозначена с номер J68 – ОЧАКВАМЕ ВИ!