НОВИНИ

Foto_01-1

25.10.2019

Екзотично пътуване до Китай на марката KAISAI

Klima-Therm Group покани диструбутори на марката KAISAI на  необичайно пътуване до югоизточен Китай в периода 7-14 октомври. Едноседмичното пътуване беше награда за висок дял в продажбите на климатична техника KAISAI, която беше присъдена на представители на 17 полски компании. Програмата на пътуването включи множество атракции, сред които две основни – посещение на една от най-големите фабрики за климатици в света, MIDEA, разположена в Гуанджоу и няколко дни почивка на остров Хайнан в ексклузивната мрежа курорти ClubMed.

Дистрибуторите на KAISAI започнаха своето пътуване с престой в Гуанджоу, известен също като Кантон – един от петте най-динамично развиващи се китайски градове в икономическо отношение, където най-големите световни корпорации имат фабрики. Участниците имаха възможността да посетят именно завода на MIDEA в Нанша, в Гуанджоу, където се произвеждат климатичните системи KAISAI. Кантонът е известен също с множество кулинарни традиции и незабравими гледки, предлагани от градската панорама по време на вечерен круиз по Перлената река.

Второто интересно място на престой в Китай беше Хайнан – архипелаг от близо 200 острова в Южнокитайско море, известен като „китайските Хаваи“, истински рай за туристите. Дистрибуторите на KAISAI прекараха няколко дни безгрижна почивка в курорта ClubMed Sanya Premium All Inclusive – изключителен курорт в залива Ялонг Ван със завладяващ пясъчен плаж с дължина 7 км. Многобройни атракции очакваха участниците в пътуването до Хайнан, като например пътуване до парк Nanshan Buddhistic Cultural Zone с една от най-високите статуи в света – будистката богиня Guanyin, круиз на моторна яхта, гмуркане и риболов.

 – През 2019 г. регистрирахме значителен ръст на продажбите, както в Полша, така и на външните пазари. След добър пролетно-летен сезон, който несъмнено беше благодарение на засилената търговска активност на нашите Дистрибутори, както и на интензивната експортна активност, тази година очакваме рекордни резултати достигащи около 70 хиляди комплекта , подчерта Wojciech Białas, директор по продажбите на марката KAISAI, и добави, че пътуването до Китай беше специална награда за клиентите, които показаха най-висока динамика на продажбите. Въпреки това, бих искал да изкажа искрената си благодарност за сътрудничеството на всички наши партньори до момента, тъй като близо 100 дистрибуторски компании, 300 търговски обекта на едро и 1000 монтажни фирми в цяла Полша работят за успеха и позицията на марката KAISAI.

Екзотичното пътуване до Китай с марката KAISAI е стимулиращо пътуване – инструмент за маркетинг във взаимоотношенията, чиято основна цел е да ангажира ключовите ни клиенти и да ги обвърже изцяло с компанията, но преди всичко да използва интеграция в изграждането на партньорски отношения въз основа на споделен опит и емоции. В предишните години Klima-Therm Group покани търговските партньори, които си сътрудничат с марката KAISAI, на съвместно пътуване до Прага и Скандинавия.