НОВИНИ

KlimaTherm-Lochow-78_new

20.01.2020

постижения на KLIMA-THERM GROUP през 2019

На 10-ти януари 2020 се проведе вътрешнофирмена търговска среща на Klima-Therm Group на тема “Постижения през 2019, Планове за 2020”. Срещата беше удостоена с присъствие от всички търговски организации и представители на отдели, в подкрепа на търговските дейности на групата компании – почти 170 участника общо.

Годишното събитие тази година се проведе под мотото “Yes, We Care!”. Срещата се проведе в две части – първата включи цел за обучение и интеграция, подкрепена от благотворителен проект в областта на КСО, при който служителите, изпълнявайки поставените задачи, имаха възможност да дарят атрактивна парична награда на избрана фондация с нестопанска цел. Втората част на конференцията беше посветена на задълбоченото обсъждане на най-важните показатели за продажбите и представяне на бизнес плановете на компанията за текущата година 2020.
Конференцията, проведена в Лохув, завърши с церемония по награждаване и връчване на отличия за най-добрите търговци, които допринесоха по специален начин за Klima-Therm Group, развивайки до 29% от динамиката на приходите от продажби на вътрешния пазар през годината. Марката KAISAI удвои приходите си в сегмента на оборудването за жилищни и търговски цели.
Домакините на конференцията от отдел продажби „Yes, We Care! – Постижения през 2019 г., Планове за 2020 г.“ бяха бившият председател на Съвета на директорите на Klima-Therm Group Даниел Яшкевич и Анджей Валендович – вицепрезидент и директор по продажбите на компаниите Klima-Therm и Klimor.