НОВИНИ

banner-targi-mce_eng

05.04.2018

Дебютът на KAISAI на MCE 2018 в Милано

В периода 13-16 март 2018 г. продуктите от портфолиото на марката KAISAI дебютираха на един от най-големите и важни търговски изложения в ОВК индустрията – Mostra Convegno Expocomfort (MCE) в Милано. Участвайки в това събитие, KAISAI следва стратегията си за засилване на експортните си дейности и навлизане в нови перспективни пазари.


Тазгодишното 41-во издание на MCE привлече рекорден брой изложители близо 2.5 хиляди и над 200 хиляди посетители – представители на ОВК индустрията от цял свят. Дебютът на KAISAI на търговското изложение в Милано бе посрещнат със значителен интерес от общността, доказателство за което е големият брой посетители на щанда на KAISAI.


На търговското изложение в Милано продукт, който привлече много внимание, беше новият климатик KAISAI FLY – първият стенен модел на марката, който използва хладилен агент R32. Посетителите на щанда имаха също възможност да видят много други продукти на KAISAI, включително новата въздушна завеса KAISAI PLATINUM NEW с DC мотор и термопомпата въздух-вода за отопление на вода за битови нужди.


Изложението Mostra Convegno Expocomfort е ключово събитие в стратегията на KAISAI за засилване на бизнеса си на международната сцена – казва Ева Пиларска, ръководител на отдел „Маркетинг и реклама“ и добавя – Положителното послание, което успяхме да изпратим относно имиджа на нашата марка, но преди всичко значимият интерес, който нашите продукти получиха в Милано, потвърждават нашето убеждение, че търговските изложения като форма на директна промоция са много ефективни средства за въвеждане на нови марки климатици на приемливи, но силно конкурентни външни пазари.


През октомври, като част от програмата на марката за участие в големи световни търговски изложения в секторите за охлаждане, климатизация, вентилация и производство на термопомпи, KAISAI ще се представи сред престижни компании на международното изложение Chillventa в Нюрнберг.