НОВИНИ

Chillventa_Kaisai-1

29.10.2018

Chillventa 2018 приключи! Ето какво постигна KAISAI по време на изложението в Нюрнберг

В периода 16-18 октомври в Нюрнберг се проведе 7-то издание на изложението Chillventa 2018. В тазгодишното издание на водещия световен панаир, KAISAI дебютира като изложител. Основната цел на участието беше да се даде възможност за директен контакт на потенциалните дистрибутори на оборудване с представители на компанията и запознаване с новостите на продуктите.
В момента Chillventa е едно от най-големите световни изложения за хладилни и климатични инсталации. Този път над 1000 изложители от 45 държави присъстваха на панаирите на внушителната площ от 7 изложбени зали, а броят на посетителите надхвърли 30 000 души. Множеството технически иновации, представенни от изложителите, позволиха да се види доколко производители адаптират своите продукти към постоянно нарастващите изисквания на клиентите.

По време на това издание на панаира, специално за своите клиенти, KAISAI представи най-новите решения  специализирани климатични уреди. Експозицията включва водещи продукти за битовия и индустриален сектор, нова въздушна завеса, стенни климатици, преносими климатици KPC и KPPD с отоплителна функция и термопомпа въздух-вода.

Световното изложение, провеждано през октомври в Нюрнберг, е задължително за всички, които искат да са в крак с най-новите тенденции в ОВК индустрията. Chillventa допринася за срещи на специалисти от цял свят, създавайки мрежа за сътрудничество, в която се появяват нови възможности от знанието и технологиите.

През март 2019 г., като част от продължаващата политика за участие във водещи изложения на световната индустрия за охлаждане, климатизация, вентилация и термопомпи, KAISAI ще се появи в престижната група изложители на ISH във Франкфурт.