препоръки

SMART-AC-–-WIFI_new

Smart AC – WiFi

Smart AC е WiFi модул стандартно вграден във всички модели стенни климатици на KAISAI. Благодарение на него потребителят има възможност да контролира уреда чрез специалното приложение, инсталирано на таблет или смартфон, дори когато е извън дома или офиса.

Използвайки WiFi функцията, потребителят има възможност да включи или изключи уреда, да промени температурата и работния режим практически отвсякъде, където има достъп до интернет. WiFi контролът ви позволява да пестите електроенергия и да увеличите комфорта при употреба. Можете да включите климатика няколко минути преди да влезете в къщи връщайки се от работа, за да може уреда да осигури правилната температура, а по този начин уреда няма да работи по време на вашето отсъствие.
WIFI модулът е разположен в специален порт, разположен под предния капак на вътрешното тяло на климатика. Инсталирането му е просто и не изисква специални инструменти. Изтеглете и инсталирайте приложението на вашето мобилно устройство, след което го конфигурирайте за работа с климатика. Мобилното приложението е достъпно за безплатно изтегляне от интернет, както за Android, така и за iOS.

Подробности можете да намерите в ръководството за употреба на климатика, в раздела относно Smart AC модула.