Нов модел KAISAI ONE

Стилен дизайн

Висока ефективност

WiFi управление

МОДЕЛ KAISAI FLY

 

Климатик с вградена WiFi функция за управление от смартфон или таблет.

ECO-номичният избор

Енергоспестяващи климатици Kaisai ECO 2

Колонен климатик

Висока ефективност, екологичен хладилен агент, интуитивно управление

Нашата Мисия

Мисията на компанията е да предоставя най-съвременни решения в изграждането на системи за климатизация, вентилация и отопление на базата на висока ефективност и енергоспестяващи инверторни технологии, които същевременно отговарят на изискванията на ЕС. Климатичните системи KAISAI са произведени от водещи производители на климатична техника, в съвместно предприятие ODM (Original Design Manufacturing), което взема под внимание спецификата и традициите на европейския ОВК пазар и изискванията на ЕС по отношение на енергийната ефективност.

Екология+ Икономия

Най-новите модели климатици KAISAI са съобразени с разпоредбите на Плана за действие на ЕС 20/20/20 и насоките за климатици, включени в Директивата за екодизайн и по този начин са адаптирани към новите изисквания на ЕС по отношение на енергийната ефективност. Значителните инвестиции в технологично развитие правят климатичните системи KAISAI - едни от най-иновативните решения за обществени сгради и частни жилища. Използваната инверторна технология има за цел да увеличи енергийната ефективност на климатичните системи и позволява спестяване на 80% от консумираната енергия. 

Модерни и Надеждни

 Международна корпорация KAISAI постепенно засилва позициите си в света като доставчик на модерни, надеждни и екологосъобразни системи за климатизация. В ценовата листа на KAISAI, можете да намерите системи с различен капацитет, тип и дизайн, предназначени за жилищни, промишлени и административни сгради. Вграденият Wi-Fi модул, гарантира удобно управление на работните параметри на системата по всяко време и отвсякъде чрез телефон или таблет. Избирайки климатична система KAISAI, получавате лимитиран продукт от най-високо качество, осигуряващ комфорт и отговарящ на очакванията на разумна цена.